Дарен бе първият от трите автомобила Chevrolet за SOS Детски селища България

Main April 1, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2000 views | no comments

Като част от отбелязването на стогодишния юбилей на Chevrolet и европейското партньорство между Chevrolet и SOS Детски селища, марката даде начало на реалния процес на даряването на автомобилите и в България вчера.
Иван Христофоров, директор на SOS Детско селище Трявна, получи ключовете на нов Chevrolet Cruze 1.8 в цвят олимпийско бяло на специална церемония в градчето. Автомобилът бе връчен от директора на Chevrolet България, Христо Барев, и представители на „Дженеръс Ауто“, официален дистрибутор на Chevrolet и партньор по този проект в нашата страна. Г
Автомобилът Chevrolet Cruze ще бъде използван за всекидневните нужди на децата, настанени в „SOS Детско селище Трявна“, техните SOS майки и придружаващите ги специалисти. Освен автомобила Chevrolet и „Дженеръс Ауто“ осигуряват и 100 000 км безплатно техническо обслужване.
Като истински рожденик със стогодишен юбилей Chevrolet зарадва мачуганите от селището с огромна торта и много забавления, а Део направи празника още по-приятен за децата. Те на свой ред поздравиха рожденика с песни, танци и подаръци, а Христо Барев получи специална икона, нарисувана от децата от работилницата за приложни изкуства в SOS селището и благодарствен плакет.
Като част от събитията, свързани с честването на своя стогодишен юбилей, компанията Chevrolet взе решение да осигури 100 подаръка на благотворителната организация. Така 100 нови автомобила от марката ще бъдат дарени на различни „SOS детски селища“ в Европа, Узбекистан, Южна Африка, Лесото и Израел. Европейското партньорство между благотворителната организация и европейското подразделение на компанията бе подписано на 29 септември 2010 г. в навечерието на Автомобилното изложение. Chevrolet ще осигури 20 градски автомобила Spark, 20 малки хечбек модела Aveo, 20 компактни Cruze, 20 седемместни Orlando и 20 7-местни SUV модела Captiva на детските селища от този тип в различни държави. В България това е първият от трите автомобила, които ще бъдат дарени през настоящата година.
Стоте автомобила Chevrolet ще бъдат предадени от компанията в периода от 22-ри февруари до 3-ти ноември 2011 година. Последната дата не е случайна на този ден през 1911 г. Луи Шевроле и Уилям Дюрант основават в Детройт компанията.
Предстои разширяване на програмата и включването на всички дилъри и заинтересовани клиенти на Chevrolet, като тя включва обучение за сервизиране на автомобилите, както и ангажиране на клиентите.

 
Keywords:   chevrolet, chevrolet cruze, sos
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...